Fietsen

Nieuwe fietsen

We hebben altijd de nieuwste modellen staan van de bekende A-merken. Voor de recreatieve fietser, maar ook voor de sportievelingen onder ons. Voor elke fietser, jong of oud, is er bij ons wel de juiste fiets te vinden.

Staat uw fiets er toevallig niet tussen? Dan kunnen wij die voor u bestellen. Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd een goede prijs voor uw oude fiets. We vinden het belangrijk dat uw fiets ook echt uw fiets is en daarom kunt u uw fiets door ons laten aanmeten.

Nieuwe fiets van Sparta

De eerste garantiebeurt krijgt u bij ons helemaal gratis! De tweede en derde beurt kunt u laten uitvoeren tegen een gereduceerd tarief.

Gebruikte fietsen

Naast de verschillende nieuwe fietsen, hebben wij ook een ruime voorraad goede gebruikte fietsen. We hebben altijd wel 100 gebruikte fietsen in alle soorten en maten en in alle prijsklassen. Van kinder- en standaardfietsen tot mountainbikes en racefietsen. Elke fiets wordt nagelopen op alle vitale onderdelen. Zo zorgen we ervoor dat u een echt goed werkende fiets meeneemt.

Verhuur

Wilt u een fiets huren? Wij verhuren dames-, heren- en kinderfietsen, maar ook tandems, mountainbikes, ligfietsen, sleepfietsen, e-bikes en fietskarren. Neem contact met ons op voor onze voordelige tarieven en beschikbaarheid.

Reparatie

Is uw fiets kapot? Wij repareren repareren bijna alle merken en de A-merken onder de e-bikes voor een concurrerende prijs. Voor kleine reparaties kunt u te allen tijde binnenkomen, maar voor grote reparaties maken we graag een afspraak. We garanderen een snelle en goede reparatie, zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Tijdens de reparatie krijgt u een degelijke ruilfiets of e-bike mee.